Scroll Top
Proslava 9. godišnjice rada poludnevnog boravka

U Domu za starije i nemoćne osobe u Poreču danas je svečano obilježena 9. godišnjica otvorenja Poludnevnog boravka za starije osobe.

Pozdravljajući u ime Uprave Doma goste na današnjoj svečanosti: predsjednika Upravnog vijeća Oresta Cossetta i člana Franca Dobrilovića te ravnateljicu, odgajateljice i djecu Dječjeg vrtića „Cipelići“, prisutnima se obratila stručna voditeljica Sandra Ćakić Kuhar, istaknuvši da je tijekom ovim 9 godina usluge Poludnevnog boravka koristila 91 osoba.

– Poludnevni boravak u ovih je devet godina postao mjesto susreta i druženja, ali i mjesto  koje kojem se može dobiti sva potrebna skrb. Velike zasluge za odličan rad Poludnevnog boravka pripadaju medicinskoj sestri Dragici Šuran i njegovateljici Sonji Sinožić, za koje korisnici imaju samo riječi pohvale, zaključila je Ćakić Kuhar.

U veselom programu kojeg su izvela djeca iz Dječjeg  vrtića „Cipelići“ zajedno su pjevali, plesali i veselili se korisnici i njihovi gosti, još jednom naglašavajući koliko je važna suradnja među generacijama.

DSCN0526 DSCN0518 DSCN0512 DSCN0503 DSCN0500 DSCN0498 DSCN0495

 

Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.