Scroll Top
Tjedan volonterstva i međugeneracijske solidarnosti

Tjedan volonterstva i međugeneracijske solidarnosti prilika je da se zajedno prisjetimo starijih osoba i njihovog značaja za razvoj našeg grada, da razvijamo toleranciju i razumijevanje među generacijama, da se još jednom podsjetimo kako je važno pomagati drugima

 

taknite kako ciljevi održivog razvoja pomažu u stvaranju bolje budućnosti za sve nas te pozovite ostale volontere da sudjeluju u inicijativama koje promiču održivi razvoj kako bi osigurali bolju budućnost za generacije koje dolaze. Učinimo to za ljepšu budućnost!

Ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti da je volontiranje izvor snage zajednice, otpornosti, solidarnosti i društvene kohezije koji donosi pozitivne društvene promjene poticanjem poštivanja različitosti, jednakosti i sudjelovanja svih slojeva društva. Upravo su volonteri promicatelji promjena u načinu razmišljanja podizanjem svijesti ili zagovaranjem tih promjena i inspiriranjem drugih te su prepoznati kao ključni dionici za postizanje 17 globalnih ciljeva održivog razvoja.

Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.