Scroll Top
Dugogodišnja radnica Suzana Cerovac ispraćena u mirovinu

Suzana Cerovac, dugogodišnja radnica Doma ispraćena je u mirovinu. Suzana je bila izuzetno vrijedna radnica, omiljena među korisnicima i radnim kolegama. U Domu je marljivo radila od njegovog otvaranja, uvijek savjesna i odgovorna te spremna pomoći u svakoj situaciji.

Kako je sama istaknula, Suzana je raniji stalni posao u trgovini zamijenila poslom čistačice u Domu i nikada nije požalila, iako nije uvijek sve bilo ni lako ni jednostavno. U zasluženu mirovinu odlazi ispunjena lijepim uspomenama i sjećanjima na punih 16 godina provedenih među najstarijim žiteljima našeg grada.

Za ispraćaj je Suzana je za svoje radne kolege pripremila bogatu zakusku, a ispekla je i posebnu tortu s domskim logom i istaknutom zahvalom.

U ime radnika Doma zahvalu Suzani za dugogodišnji rad uputila je ravnateljica Sandra Ćakić Kuhar koja joj je poželjela zdrave i aktivne umirovljeničke dane te joj je uručila poklon od radnih kolega koji je Suzana sama izabrala – lijepi ručni sat kao posebnu uspomenu na kolektiv u kojem je provela dugih i lijepih 16 godina.

Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.