Scroll Top
Naše usluge
dom-porec-usluge-stalni-smjestaj_1
Usluga
Stalni smještaj

Stalni smještaj sastoji se od dvije vrste smještaja: stambenog dijela i odjela za pojačanu njegu (stacionarni dio).

U stambenom dijelu pokretni korisnici mogu biti smješteni u 15 jednokrevetnih i 10 dvokrevetnih soba te u apartmanu.

U odjelu za pojačanu njegu (stacionarni dio) teško pokretni i nepokretni korisnici koji trebaju neprekidnu 24 satnu zdravstvenu njegu imati će punu njegu i udobnost, a biti će smješteni u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Usluga
Poludnevni boravak

Poludnevni boravak za starije osobe kao jedna od djelatnosti poluinstitucionalne skrbi za starije organiziran je u predviđenim prostorima Doma za starije i nemoćne osobe u Poreču. Aktivnosti i usluge poludnevnog boravka spadaju u osnovnu djelatnost Doma koja je propisana aktom o osnivanju kao i Zakonom o socijalnoj skrbi. Ovaj vid zbrinjavanja starijih i sa aspekta korisnika i sa aspekta zajednice povoljnije, racionalnije i ekonomičnije rješenje.

dom-porec-usluge-poludnevni-boravak_2
4 (Demo)
Usluga 03
Pomoć i njega u kući

Pomoć i njega u kući…

Usluga 04
Hospicij – kućna skrb
Program hospicija osmišljen je kao vaninstitucionalna pomoć starim, nemoćnim, privremeno ili trajno neautonomnim osobama u segmentu kućne skrbi. Funkcija je kućne skrbi smanjivanje ili uklanjanje pojedinih simptoma, te rješavanje emocionalnih i socijalnih problema bolesnika i obitelji.
dom-porec-usluge-hospicij_2
dom-porec-usluge-medicinska-rekreacija_1
Usluga 05
Medicinska rekreacija za starije

Program “Medicinska rekreacija za starije – vježbanje pod stručnim vodstvom višeg fizioterapeuta” provodi se od travnja 2006.g. s ciljem očuvanja funkcionalne sposobnosti i neovisnosti starijih osoba redovitom tjelesnom aktivnošću, radi poticanja tjelesne aktivnosti starijih i kretanja kao važnog faktora u prevenciji bolesnog starenja.

We Create Solutions For Your
Organization & Business!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque mauris ipsum, commodo vitae justo sed, gravida porta leo sed sit amet urna tortor donec eu ligula.