Scroll Top
Maškare u Domu

  Prava fešta od maškara bila je na pusni utorak u Domu za starije i nemoćne osobe u Poreču. Kao i kada su druge fešte, i ova je bila vesela zahvaljujući našim sviračima volonterima: Encu, Igoru, Franku, Nandu, Paulu i gđi Eldi. Korisnici se jako vesele feštama u Domu jer s našim volonterima i sviračima i plesačima bude jako zanimljivo.

            Iako se korisnici nisu maskirali jer to ipak zahtjeva dodatan napor, svaki od njih dobio je i oko vrata vezao mašnu ili kravatu koju su korisnici sami izrađivali na kreativnim radionicama u Domu i tako su ipak bili drugačiji.

Budući da su se i volonteri i djelatnici maskirali, bilo je zanimljivo vidjeti kako su se korisnici zabavljali otkrivajući tko je tko.

Kako maškare ne mogu proći bez fritula, za njih su se pobrinule vrijedne ruke kuharica, a i naše vjerne volonterke Oliva, Angela i Roža se uvijek pobrinu da korisnike razvesele s nečim slatkim.

            Za govorni dio naše fešte, pobrinula se maškarana Profesorica koja je korisnicima i gostima održala šaljivo predavanje o zdravstvenom odgoju.

            Do slijedećih maškara, ostaju nam fotografije koje će korisnike podsjećati na još jedan lijepo provedeni dan u Domu.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.