Scroll Top
Pjesnik Dragan Gortan u porečkom Domu

U okviru europskog projekta “Na istoj strani(ci) – Čitanjem do uključivog društva”, u sklopu programa “Neispričane priče”, ovog kišnog jutra porečki se Dom pretvorio u oazu umjetnosti i inspiracije ugostivši pjesnika Dragana Gortana koji je podijelio dijelove svoje nove zbirke kao i nezaboravne stihove iz prijašnjih djela.

Korisnici su znatiželjno slušali o životnim iskustvima, ljudima pa i ljubavi, spremni upiti svaku riječ njegovih stihova. Dragan je s radošću odgovarao na njihova pitanja, dijelio svoja razmišljanja i pozadinu nastajanja određenih pjesama.

Program „Neispričane priče“ realizira se u suradnji s Gradskom knjižnicom Poreč na zadovoljstvo svih uključenih. Korisnici Doma se posebno vesele ponovnom književnom susretu u kojem će moći razmjenjivati iskustva i emocije kroz riječi.

„Na istoj strani(ci)“, projekt Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru europskog natječaja „Čitanjem do uključivog društva“ te se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. Europske Unije iz europskog socijalnog fonda: 85 % sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.
Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.