Scroll Top
U Domu je u Mjesecu hrvatske knjige gostovao g. Drago Orlić

Mjesec hrvatske knjige, manifestacija koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje kao društvenu vrijednost, na poseban način se obilježava diljem Hrvatske. Tako je Gradska knjižnica Poreč u svoj program uvrstila dva gostovanja istarskih književnika u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč.
Danas su korisnici Doma imali priliku slušati, g. Dragu Orlića, istarskog pjesnika, pisca, novinara, satiričara, umjetnika, nakladnika i gastronoma.
Sve je to u jednom česti gost porečkog Doma. Korisnicima se predstavio čitajući i svoja starija djela, često na čakavštini i talijanskom dijalektu. Budući da u svojim djelima često spominje osobe, običaje, mjesta koja su korisnicima Doma poznata, to je interesantniji i lakše ga mogu pratiti.
Gospodinu Orliću smo napomenuli da su njegova djela sastavni dio svake literarne grupe u Domu, posebno u djelu kada čitamo šale iz „Jurine i Franine“. Korisnici su zahvalni što su imali priliku slušati g. Orlića čijem se gostovanju uvijek vesele.DSCN8465

Imate pitanje? Pišite nam, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.